info@rbrseries.nl

2020 belooft met het WK duathlon (sprint en standaard) op 5 en 6 september 2020 in Almere een jaar te worden waarin duathlon nadrukkelijk in de belangstelling staat. Ook met de Run Bike Run Series zijn we druk bezig geweest om de competitie aantrekkelijker te maken. Zo hebben we gekozen voor een echte compacte voorjaarscompetitie. Vier wedstrijden allen in het voorjaar met de finalewedstrijd op 3 mei 2020 in Hoogerheide (afbeelding). Over de exacte kalender zullen we de komende tijd meer gaan communiceren. Net als de afgelopen drie jaar zal ook nu één wedstrijd in België plaatsvinden.

Behalve 3e en 4e divisie Zuid beginnen de Teamcompetities Triatlon pas na deze datum en sluiten we goed op elkaar aan. Daar waar de duathlon voor de specialisten een belangrijke afspraak in het jaar is, bieden we de atleten die zich vooral op triathlon richten een sterk programma om er bij de opening van het triathlonseizoen direct te staan.

Ook in 2020 zal er een Serie A mannen, Serie B mannen en Serie A vrouwen zijn. Nieuwe teams en bestaande teams kunnen zich aanmelden via www.ntbinschrijvingen.nl bij het evenement RBR Series 2020 nieuwe teams.

rbr hoogerheide