info@rbrseries.nl

Ook in 2019 belooft de RBR Series een aansprekende en uitdagende competitie te worden. De wedstrijden van de Series hebben diverse spectaculaire en innovatieve formats. Zo heeft heeft de wedstrijd in Tilburg gekozen voor een superleague format waarbij atleten drie keer starten voor een korte afstand.
 
Zowel TriCan bij de mannen als TC Twente bij de vrouwen zullen hun titels willen verdedigen. De belangrijkste uitdagers bij de mannen zijn naast de nummers 2 en 3 van 2018, Hellas en Triteam Groningen, het sterke 3MD-WCUP-Veldeman team uit België. Dit team heeft de topatleten Angelo Vandecasteele (2 e plaats BK), Emmanuel Lejeune (1 e plaats WK Aquathlon) en lange-afstand-topper Bart Aernouts in de gelederen. Voor Bart Aernouts is dit een terugkeer naar de sport waarin hij zijn multisportcarriëre ooit begon. Bij de vrouwen is de verwachting dat de TC Twente geduchte tegenstand zal krijgen van Hellas Utrecht en Team Unltd.
 
Een niveau lager biedt de B-serie volop mogelijkheden. Voor deze serie heeft zich onder andere een “vrienden”-team uit de atletiekwereld aangemeld. Hiernaast zijn atleten die deelnemen aan de RBR Series verzekerd van een startplaats bij NK Sprint en NK Standard Distance, voor andere atleten is er een beperkt aantal slots beschikbaar.
 
Kortom, als je je wil meten met de beste duatleten uit Nederland en België, wil deelnemen aan spectaculaire wedstrijden of wil proeven aan de RBR-sport. Dan is er nog tot 1 februari de kans om je in te schrijven.
 
Voor atleten die nog een team zoeken of teams die zich willen aanmelden maar nog een atleet zoeken biedt de organisatie van de RBR Series zich aan als sportieve match-maker. Neem hiervoor contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.