info@rbrseries.nl

 Alle wedstrijdinformatie op een rij

Startnummers 
 Kleedruimtes   Tijdwaarneming   Regelgeving   Stayeren   Organisatie  Programma   Parcours   Route  

 

Afhalen startnummers

De startnummers kunnen per team opgehaald worden. De teamcapitain/coach krijgt per team de startnummers overhandigd. De locatie staat duidelijk aangegeven op de wedstrijddag, dit zal in de nabije omgeving van de start zijn. Bij het ophalen van de startnummers worden de licenties gecontroleerd, neem deze dus van het gehele team mee.

De voorlopige startlijsten zijn te vinden op: Inschrijvingen

Kleedruimtes

Er zijn kleedruimtes beschikbaar, deze staan duidelijk aangegeven op de wedstrijddag. Hier kun je tevens douchen na de wedstrijd. We willen met klem vragen om de kleedruimtes netjes achter te laten.

Tijdwaarneming

Er wordt deze wedstrijd gewerkt met het tijdsregistratie systeem van MyLaps. Elk team krijgt 1 chip, deze moet doorgegeven worden aan de volgende atleet in de wissel. LET OP: de chip mag pas losgemaakt worden in het wisselvak en moet vastgemaakt worden aan de enkel van de volgende atleet voordat deze het wisselvak mag verlaten.

Regelgeving

De wedstrijd valt onder de supervisie van de Nederlandse Triathlon Bond. Dit betekent dat de regels van de NTB van kracht zijn op deze wedstrijd. Deelname is op eigen risicio.

Stayeren

Het is niet toegestaan om een tijdritfiets te gebruiken tijdens deze wedstrijd. Dit komt omdat stayeren is toegestaan. Wel mag een atleet een kort ‘’stayer’’ opzetstuurtje gebruiken. Deze moet verbonden zijn door een verbindingsstuk en mag niet voor de remhendels uitsteken. Hier wordt op gecontroleerd bij het inchecken van de fiets.

Organisatie

Het laatste nieuws van de organisatie is te vinden op: https://www.facebook.com/runbikerunhulsbeek/

De publicatie van de organisatie: Wedstrijdinfo

 

Programma

12:00 - 12:45   Infietsen op de wielerbaan
12:15  Check-in dames
13:00  Start dames
14:45  Prijsuitreiking dames
 Finish laatste dame - 15:30   Infietsen op de wielerbaan
15:00  Check-in heren
15:45   Start heren
18:00  Prijsuitreiking heren

 

 

Parcours

De start vindt plaats op de wielerbaan. De eerste loopronde gaat rondom de recreatieplas het Hulsbeek. Je loopt een rondje met de klok mee over het aangelegde voetpad.

loopronde 1

Fietsen gebeurt op de geheel verkeersvrije wielerbaan. Hier wordt door iedereen 4 rondes afgelegd van 2.3 kilometer.

fietsronde

De laatste ronde is een korte ronde voor het water, dus niet er omheen zoals bij de eerste loopronde.

loopronde2

Ieder teamlid behalve de laatste atleet gaat na afloop naar het wisselvak om de chip door te geven. De laatste deelnemer finisht onder de finishboog.

wisselzone

Voor details zie: Detailkaarten parcours

Videos: Wielerbaan en een filmpje dat Duurzaamsport heeft gemaakt: https://www.facebook.com/runbikerunteam/videos/563332320691235/

 

Route

Bornsedijk 100
7576 PG Oldenzaal

 

Elk team krijgt van de organisatie 2 parkeerkaarten. Mocht een team met meer auto’s willen komen dan kan dit, maar de kosten van de parkeerkaart is dan voor eigen rekening.