info@rbrseries.nl

De startlijsten van de teams aan de finalewedstrijd in Spijkenisse zijn bekend. Het belooft een spannende finale te worden. Bij de mannen zien we de vertrouwde gezichten van Hellas weer aan de start. Pakken ze voor de vijfde keer de dagzege, of weten de mannen van Unltd hun eerste dagzege van het seizoen binnen te halen. CTDG uit Geel, het enige team dat naast Hellas wist te winnen is er in Spijkenisse niet bij.

Daarachter vindt nog een spannende strijd plaats om plek 3. Weten de heren van TC Twente het podium vast te houden, of gooit Groningen nog roet in het eten? Verder zal de top 12 van het eindklassement zicht handhaven in de Serie A. Kortom genoeg om voor te vechten.

Bij de vrouwen is de strijd nog spannender. Het RTC team uit Tilburg en Hellas uit Utrecht gaan met evenveel punten aan de leiding. Kijken we naar de deelnemerslijst, dan zien we dat het nog alle kanten op kan gaan. Net als bij de mannen staat ook hier TC Twente op plaats 3, maar vanwege het schrappen van het slechtste competitieresultaat staat Unltd uit Rotterdam er beter voor. Desalniettemin is ook EDOSports nog niet uitgeschakeld voor de ereprijzen.

De startlijsten zijn hier te vinden: mannen / vrouwen