info@rbrseries.nl

Beste verenigingen en teams,

Het eerste jaar van de pilot RBR Series zit er op en is voor ons in ieder geval zeer geslaagd. De RBR Series krijgt in 2017 dan ook zeker een vervolg. Wel zullen er in 2017 een aantal zaken wijzigen:

• De gemengde competitie wordt omgezet in een aparte mannen (team van 4 mannen) en vrouwencompetitie (team van 3 vrouwen);

• Samen maken we de competitie. Het inschrijfgeld is ongeacht het aantal op te stellen atleten verschuldigd. De inschrijfgelden per wedstrijd zijn gemaximeerd

• Het competitiereglement wordt op punten nog aangepast. Verwacht mag worden dat de aanpassingen zullen leiden tot meer eenduidigheid met het competitiereglement van de Teamcompetities Triatlon.

• Teams kunnen zich tot en met 31 december 2016 inschrijven.

De teams die in 2016 aan de pilot hebben meegedaan kunnen we in 2017 een extraatje bieden. Deze teams betalen voor een herenteam slechts 50% van het inschrijfgeld van de competitie (niet van het inschrijfbedrag van een wedstrijd). Daarnaast mogen deze teams gratis een damesteam aanmelden (ook hiervoor geldt dat de inschrijfbedragen voor een wedstrijd wel voldaan moeten worden). Aanmelden kan via de inschrijving te vinden op onze website http://www.rbrseries.nl/inschrijven. Bij de aanmelding dienen de gegevens van de teamcaptain te worden ingevoerd.

Als jullie nog vragen/opmerkingen hebben, dan kunnen jullie contact opnemen met Remko Siers – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of met Armand van der Smissen – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Remko Siers
Coördinator RBR Series