info@rbrseries.nl

De eerste competitiewedstrijd van de RBR Series is gewonnen door Hellas 1. Daarmee bleef de formatie uit Utrecht het team "Keep-on-Running-Hammer" en TC Twente 1 voor.

De wedstrijd werd hard gemaakt door de heren van Squadra. Marco van der Stel en Tim van Hemel schoten uit de startblokken. Enkel Maikel Zuijderhoudt (TTvW - Hof van Twente) en Joep Staps (Unltd) konden volgen. Op de fiets schoven Alexander Picard (Keep-on-Running-Hammer) en Thijs Wiggers (TTvW Hof van Twente) naar voren. Uiteindelijk toonde van der Stel zich het snelst in een nieuw parcoursrecord voor Zuijderhoudt en Picard.

Bij de dames was het Lesley Smit (TC Twente 1) die als snelste de eerste run aflegde. Zij werd kort gevolgd door Jony Heerink (Hellas 1). Heerink fietste een minuut sneller dan haar concurrenten en liep onbedreigd naar de overwinning. De tweede plek was voor Smit, gevolgd door May Kerstens (Hellas 1).

De organisatie van de wedstrijd was in handen van TVH Hilversum. Na een korte voorbereidingsperiode kijken we terug op een geslaagde opening van de RBR Series, waarvoor wij de organisatie hartelijk willen danken. De competitie gaat op 22 mei verder in Hoogerheide met een stayer sprint.