info@rbrseries.nl

Hellas (mannen) maakte vandaag hun favorietenrol waar door ook de laatste wedstrijd te winnen. De tweede plek ging naar TC Twente net voor 3MD Veldeman. De heren van Visma TriCan werden vierde in de daguitslag wat genoeg was om de tweede plek in het eindklassement te handhaven. Individueel ging de winst naar Yennick Wolthuizen, die zijn broer Devi uiteindelijk tweede zag worden. De derde plek was voor Joey van 't Verlaat die daarmee individueel in de Serie B het snelste was. Dit resultaat zorgde ervoor dat het thuisteam in het dagklassement er met de winst vandoor ging voor Hellas 2 en team Run2Day. De mannen van Stadscafé Amersfoort, die in de eindstand al zeker waren van de winst, kenden met een zesde plaats een iets mindere dag. Hellas prolongeerde de tweede plaats en RTC Brabant werd 3e.

Bij de vrouwen ging de winst naar Hellas, dat met de nummers 1 en 2 het optimale resultaat behaalde. Het team van RTC Brabant werd tweede wat voldoende was voor de winst van de Serie A, net vóór Hellas. De vrouwen van Unltd werden derde in daguitslag. In de eindstand was het TC Twente dat de derde plek veilig wist te stellen.

De eindstanden staan inmiddels op de website onder het kopje uitslagen. De dagklassementen zullen spoedig volgen.

De voorbereidingen voor de RBR Series 2020 zijn al in volle gang. Teams kunnen zich al aanmelden voor het volgende seizoen via www.ntbinschrijvingen.nl. We zien jullie graag volgend voorjaar weer aan de start.